Verder de kosmos in – deel A

In dit blog wil ik u meenemen, de kosmos in deze te gaan te gaan verkennen. Ook wil ik U vertellen over een ervaring in oktober 2011, die bij mij een grote verandering heeft teweeg gebracht.
Deze ervaring bestond uit een soort van ‘boodschap’/ ‘opdracht’, waardoor voor mij meteen een twijfel ontstond: is dit een paranormale ervaring of geraak ik nu van het pad af?

Gelukkig had ik in die periode een helderziende collega wekelijks in behandeling, want tijdens een van die behandelingen kreeg die collega spontaan door: “zeg tegen Twan dat hij, ondanks zijn twijfel, toch doorgaat met de ‘boodschap’/ ‘opdracht’, want ‘het’ gaat straks echt werken.
Welnu, de’ boodschap’/ ‘opdracht’ bestond uit het volgende: “maak uit een plaat ijzer een soort van antenne en schilder deze daarna rood”.

Vervolgens ben ik gaan zoeken tussen de boeken van mijn goudsmidopleiding en kwam het boek tegen: ‘De helende krachten van metaal”van Anja Senser en Claudia Liedtke. Dit boek is een spirituele benadering van de energetische krachten van metaal en hun invloeden op lichaam, geest en ziel.
Bij het metaal ijzer kom je uit bij de planeet Mars en de kleur die hierbij hoort, is rood.
Ook wordt er een afbeelding getoond van het meditatiebeeld voor Mars. Dit meditatiebeeld heet Phaleg en lijkt best op een antenne.
Voor mij waren dit genoeg redenen om verder onderzoek te gaan doen via internet.
De vragen die bijvoorbeeld naar boven kwamen: -is dat meditatiebeeld ontworpen door de schrijvers? en – kan ik iets over Phaleg vinden?
Al zoekende, kwam ik uit bij een boek uit 1575, waarvan men niet weet wie de schrijver is.
De titel is: ARBATEL DE MAGIA VETERUM  (Arbatel: Van de magie van de Ouden).
Verrast was ik om in dit boek hetzelfde meditatiebeeld te zien als afgebeeld in “De helende krachten van metaal”.

Voor mij gaven deze gegevens voldoende aanleiding om bij een metaalhandel een plaat ijzer te halen en aan de slag te gaan.
Om deze blog niet te lang laten worden, wil ik graag het maakproces en de informatie die ik tijdens het werken ‘doorkreeg’, in blog – deel B aan bod laten komen.

Twan Verheijen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *