Mijn naam is Nathalie Wolfs. Ik ben 43 jaar oud en woon
samen in Moergestel met mijn partner en onze twee katten.

In mijn praktijk Farasha Healing combineer ik het spirituele
met mijn kwaliteiten als maatschappelijk werkster. Van huis
uit ben ik hiervoor opgeleid en heb inmiddels 14
jaar werkervaring in het begeleiden van volwassenen,
kinderen en gezinssystemen.

Mijn missie is om de spirituele wereld toegankelijk te maken
voor mensen. Ik ben absoluut niet zweverig en dat vind ik
ook heel belangrijk in mijn contact met mijn cliënten.
De spirituele wereld is voor veel mensen onbegrijpelijk.
Ik probeer het op een aardse manier begrijpelijk en
toegankelijk voor hen te maken, zodat mensen ook
de meerwaarde er van kunnen inzien. Het is namelijk een
hele goede aanvulling op de reguliere hulpverlening.

Op mijn 20e ging ik naar een bekende paragnost voor
een reading. Geheel onverwacht vertelde hij mij dat ik
een paranormale gave heb en later zou gaan werken als
medium en healer. Voor mij was dit toen heel onbegrijpelijk
en ik wilde er eigenlijk niets van weten. Hij vertelde ook dat
ik nog te jong was, maar dat over 10 jaar mijn ontwikkeling
op spiritueel vlak zou gaan starten.
Dit is inderdaad vanaf mijn 30e levensjaar gebeurd. Mijn paranormale gaven zijn vanaf die tijd volledig tot bloei gekomen. Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd om deze ontwikkeling verder vorm te kunnen geven.

Mijn grootste talent is mijn mediumschap. Ik kan contact leggen met overleden mensen en dieren en geef dan ook readings aan mensen die bij mij in de praktijk komen en vragen hebben over overleden mensen of dieren.

Daarnaast geef ik ook readings aan mensen die vast lopen in hun leven en probeer ze met een extra steuntje weer in hun eigen kracht te zetten. Ik combineer daarbij mijn spirituele gaven met mijn kwaliteiten als maatschappelijk werker. Soms gebruik ik daar de tarot bij, zeker als mensen daar specifiek om vragen.

Naast mijn werk als medium werk ik ook als healer voor mensen en dieren. Ik heb daar opleidingen voor gevolgd o.a. bij Marion Berndsen. Zij is een bekend medium en healer in Nederland en is gevestigd met haar praktijk in Hoofddorp. Zij werkt met de Avalon ELA energie en ik ben dankbaar dat ik ook met deze energie mag werken voor zowel mensen, kinderen en dieren. De Avalon ELA energy healing raakt diepere lagen aan en helpt mens en dier fysiek en mentaal beter in balans te komen en “oude pijnpunten” te helen. Het is een wijze van healen waarbij geen sprake is van veelvuldige afspraken. Uiteraard kan en mag ik geen garanties geven, maar een of twee keer healen kan het een en ander in beweging zetten.

In mijn praktijk komen ook veel hooggevoelige en nieuwetijdskinderen met hun ouders. Deze ouders lopen vast in de opvoeding van hun kinderen vanwege de hooggevoeligheid of paranormale gaven van hun kind. Ook op school hebben deze kinderen problemen. Ik probeer ouders en kinderen te ondersteunen en hun uitleg te geven over hooggevoeligheid en het paranormale. Alles op een zo nuchter en toegankelijk mogelijke manier. Ik werk daarbij ook met healings en bachbloesemremedies. Voor het werken met bachbloesemremedies heb ik ook officiële opleidingen gevolgd ( niveau 1 en niveau 2) bij het Nederlandse Bachopleidingscentrum.

Ik heb een groot hart voor dieren. Ik heb bij dierentolk Mieke Zomer geleerd om met dieren te communiceren.
In mijn praktijk komen mensen waarvan de huisdieren zorgelijk gedrag (vaak gedragsproblemen) laten zien, waar ze via de reguliere diergeneeskunde niet in geholpen kunnen worden. Ik zoek contact met het dier en kom er zo achter wat er speelt bij het dier. Healings en bachbloesemremedies zijn hierbij ondersteunend.

Daarnaast heb ik bij Marion Berndsen de training spirituele stervensbegeleiding gevolgd, zodat ik mensen die stervende zijn en hun “achterblijvers” door middel van een gesprek; het stervensproces, de dood en het leven na de dood kan leren te begrijpen. Dat kan troostend en rustgevend zijn in een heel moeilijk en pijnlijk proces.

Ik ben nu zoveel jaar later heel dankbaar dat ik met mijn paranormale kwaliteiten mag werken en hierbij al veel mensen, kinderen en dieren heb kunnen helpen. Bij ernstige fysieke en psychische klachten adviseer ik echter altijd eerst contact op te nemen met een arts/dierenarts.

Op mijn site www.farasha-healing.nl kun je meer informatie vinden. Ik nodig je graag uit om hier een kijkje op te nemen. Je kunt ook telefonisch contact met mij opnemen: 06-28141537.


De lokale televisie (Moergestel TV) maakt een reeks interviews met de leden van Natuurlijk Moergestel. Hieronder kun je mijn interview zien:


Nathalie Wolfs
Farasha Healing
Maatschappelijk werker, medium, healer.

Burg. Ter Veerstraat 27
5066 GK Moergestel
06-28141537
www.farasha-healing.nl
nathalie@farasha-healing.nl