Anny Moonen, Il Cuore
Sport & Wellness

Mag ik me even voorstellen… Mijn naam is Anny Moonen, woonachtig in Moergestel samen met mijn man Guus en dochter Trisha.
Binnen Healthclub Il Cuore heb ik een
massagepraktijk. Basis van mijn massage is sportmassage.

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een inspanning, terug te dringen. Naast sportmassage maak ik gebruik van technieken vanuit;

Haptonomische ontspanningsmassage
Bij de haptonomische massage wordt veel gebruikgemaakt van ademhalingstechnieken en schuddingen die ervoor zorgen dat u dichter bij
uzelf komt. Kenmerkend is ook dat de strijkingen
en het schudden niet alleen plaatselijk toegepast worden, maar van top tot teen.

Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Voetreflexmassage
De voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnen worden vervoerd.

Hotstone massage
Massage met hete stenen is een methode die vroeger heel gangbaar was bij indiaanse volkeren. Ze gingen op zoek naar basaltstenen die ze verwarmden om er pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. De warmte wordt traag afgegeven en houdt lang aan. Daardoor krijg je een diep en heel ontspannen gevoel.

Guashamassage
Bij de guasha massage wordt gebruik gemaakt van een jade steen. Deze steen wordt in de Chinese leer gezien als geneeskrachtig. Met deze jade steen wordt de negatieve energie uit het lichaam geschraapt. Op de plaatsen waar zich blokkades of afvalstoffen bevinden, zullen zich vlekken gaan vormen. Deze vlekken kleuren van licht rood tot soms zelfs zwart.
De vlekken zijn te vergelijken met bloeduitstortingen en zijn in de meeste gevallen binnen een week na de massage weer verdwenen. Bij iedere opvolgende Guasha massage zullen de vlekken minder donker kleuren en zullen zij sneller na de massage zijn verdwenen. Dit is een teken dat er meer negatieve energie verdwenen is en er meer positieve energie ontstaan is.

Voor verdere informatie, vragen en/of afspraken kijk eens op www.ilcuore.nl, mail naar annymoonen1@gmail.com of bel naar nummer 013-5133451

Anny Moonen
Il Cuore
Sport & Wellness

Stokeind 11
5066 XA Moergestel

013-5133451
annymoonen1@gmail.com
www.ilcuore.nl