Saskia Basten
Huis van Transformatie

Wie ben jij in een wereld die continu verandert? Het leven is vaak als een reis zonder reisleider. En bij wie kun jij terecht met jouw vragen?:
– Wie ben ik?
– Wat is het doel van mijn leven?
– Wat kan ik veranderen, zodat mijn leven weer/meer van mij is?

Bij het Huis van Transformatie begrijpen wij jouw levensreis heel goed. Daarom bieden wij je een divers programma aan lezingen, workshops, korte cursussen en langlopende trainingen. Hierdoor reis je tijdelijk met ons mee, met een ervaren reisleider, die je vragen kan beantwoorden. Wij nemen je mee naar nieuwe groei, nieuwe inzichten.

Wij bieden jou een andere kijk op jouw leven
Een nieuwe, frisse blik, die alles kan veranderen!

Saskia Basten is de eigenaresse en organisator van het Huis van Transformatie. Naast de praktische organisatie rondom de activiteiten werkt ze zelf ook als Transformatie coach en trainer. De rode draad hierbij is altijd Verbinding. Verbinding tussen mensen, en verbinding tussen jou en je eigen ziel, je eigen innerlijke bron. Want je ziel is als een kompas. Het geeft richting aan je leven. Als jij kan luisteren naar je ziel, dan weet je steeds welke kant je op kan gaan. Saskia heeft door haar opleidingen geleerd om door de sluiers over je ziel heen te kijken en zich direct af te stemmen op jouw kern, jouw ziel. Dit is geen hokus pokus, maar een kwestie van goed luisteren, goed kijken, goed voelen en goed je intuïtie gebruiken.

De lokale televisie (Moergestel TV) maakt een reeks interviews met de leden van Natuurlijk Moergestel. Klik op de link om het interview te zien:

https://www.youtube.com/watch?v=yP115vu46IA

Saskia Basten
Huis van Transformatie

Transformatie coach

Krijtestraat 20
5066 BH in Moergestel
06-51003388
info@huisvantransformatie.nl
https://huisvantransformatie.nl