Een healing als mentale en fysieke oppepper

We leven in een hectische tijd. Mensen verlangen naar meer rust en minder stress in hun leven. De stappen om dit te realiseren zullen mensen zelf moeten zetten. Bewustwording speelt hier een grote rol bij. Een healing kan hierbij helpen. Mensen kunnen hierdoor fysiek en mentaal beter in balans komen. 

Het healen van mensen is geen nieuw gegeven. In zeer oude beschavingen zoals die van Egypte en Atlantis was hier al sprake van. Duizenden jaren geleden werd er heel anders tegen spiritualiteit, waarvan healing een onderdeel is, aangekeken en nam het voorname rol in de samenleving in. Zo waren spirituele adviseurs van groot belang voor de farao’s. Nu kunnen veel mensen zich dit nauwelijks voorstellen. Toch was Egypte in die periode een hoog ontwikkelde beschaving. Kijk maar naar de bouw van de piramides, die omringd worden door een mysterie, want niemand begrijpt hoe men deze enorme bouwwerken in die tijd heeft kunnen bouwen. 

Jammer genoeg is onze samenleving de afgelopen honderden jaren steeds rationeler geworden en is spiritualiteit meer en meer naar de achtergrond verdrongen. Toch lijkt er de laatste jaren een kentering gekomen en zijn er steeds meer mensen die open staan voor de spirituele wereld, omdat het veel verrijking geeft. Dit geldt ook voor de healing. 
Iedereen heeft het vermogen om te healen. Onbewust healt u al mensen. Wanneer een kind valt en u het wilt troosten, wrijft u met uw handen over de pijnlijke plek. U merkt dan dat het kind kalmeert. U hebt gebruik gemaakt van een energiebron. Wrijf maar eens met uw handen snel over elkaar en houd dan uw handen voor u met de palmen naar elkaar toe. U voelt dan hoe de energiestroom ertussen, uw handen uiteen drukt.
Het menselijk lichaam bestaat uit een fijn vertakt stelsel van energiekanalen. Het is een elektromagnetisch systeem. Bij veel mensen zitten die kanalen veel veelvuldig verstopt en ze laten weinig energie door. Wanneer iemand last heeft van langdurige emotionele stress ontstaan er energieblokkades die zich in het lichaam vast gaan zetten. De energie in het lichaam kan hierdoor niet goed stromen en het systeem raakt uit balans. Dit kan vervolgens resulteren in tal van lichamelijke klachten zoals enorme vermoeidheid, buik, nek en rugklachten. Een duidelijke fysieke oorzaak wordt vaak niet gevonden en stress wordt als reden van de klachten vastgesteld.

Een healing kan rechtstreeks inwerken op het energiesysteem van de mens. Healers maken gebruik van energie (meestal met behulp van hun handen) om mensen via beïnvloeding van hun energiesysteem weer in balans te brengen. Het geven van een healing kan echter ook op afstand. Er zijn diverse wijzen van healen. De meeste richten zich tijdens het healen voornamelijk op het aura en de chakra’s van mensen. Daar zitten namelijk energetische blokkades en stoorvelden. 
Een aura is een elektromagnetisch veld dat ons fysieke lichaam omgeeft. De energiecentrale in ons aura heten chakra’s. Ze zijn vergelijkbaar met energiewervelingen en betekenen raderen van licht. De chakra’s liggen naast de wervelkolom en staan met elkaar in verbinding en wisselen energie uit. Er zijn zeven hoofdchakra’s en elk daarvan is verbonden met een kleur en een gedeelte van het lichaam. Je hebt het stuitchakra (rood), het sacraalchakra (oranje, zit onder de navel bij de nieren), het zonnevlechtchakra (geel, zit boven de navel bij de darmen), het hartchakra (groen, zit uiteraard bij het hart), het keelchakra (blauw en zit bij de keel), het voorhoofdschakra (indigoblauw en zit op het voorhoofd) en het kruinchakra (violet en zit op de kruin). Het sacrale, de zonnevlecht en het hartchakra zijn de meest belaste chakra’s. Daar zitten de meeste stoorvelden die geheald kunnen worden zoals oude angsten en emotionele zielenpijn zowel uit dit leven, maar ook uit vorige levens. 
Niet alleen mensen, maar ook dieren kunnen geheald worden. Ook zij hebben last van stress, bijvoorbeeld door een verhuizing of door de komst van een ander huisdier. 
Vanuit mijn praktijk Farasha healing geef ik healings aan zowel volwassenen, kinderen en dieren. Dieren echter op afstand via een foto of ik kom zelf naar de verblijfplaats van het dier toe. 
In mijn praktijk maak ik gebruik van een bed waarop ik cliënten een healing geef. Een healing duurt ongeveer een uur; 45 minuten behandeling en 15 minuten gesprekstijd. 

De energie waarmee ik de cliënten behandelen is de Avalon ELA energie. Dit is een energie die diep doordringt in het lichaam en de ziel en energetisch blokkades weg kan halen zowel uit dit leven als uit vorige levens. Mensen (maar ook dieren) ervaren meer rust in en ontspanning, alsof er ook een last is weggehaald. Ook hooggevoelige kinderen reageren hier heel positief op. Ze reageren minder op externe prikkels en zijn inwendig rustiger en meer ontspannen in hun functioneren. Ik nodig u van harte uit om contact met mij op te nemen om een afspraak te maken. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-28141537 of kijk anders op mijn website: www.farasha-healing.nl  Op mijn website staat nog meer info over wat ik vanuit mijn praktijk te bieden heb. 

Tot slot: ga bij ernstige fysieke en psychische klachten altijd eerst naar een arts voordat u kiest voor een healing. Healers zijn immers geen artsen. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *