Vakantiekilo’s……zijn een keuze

Heerlijk de zomervakantie! Velen gaan echt met vakantie, vele anderen blijven lekker thuis en gaan dagjes uit. Het ritme is anders en dus ook het eetritme. Toch is het een keuze om de boel de boel te laten qua eten/drinken met vakantie of juist ook niet.

Tuurluk moet een keer een ijsje of een wijntje kunnen. Maar ga niet volledig los. Het is zo ontzettend jammer als je na de vakantie weer enorm moet omschakelen en aan de bak moet om de evenuele extra verkregen kilo’s er weer af te krijgen. Een mooie reclame slogan geldt nog altijd: wat er niet aan komt, hoeft er ook niet af.
Beperk jezelf tot een drietal maaltijden per dag, een paar gezonde tussendoortjes, drink voldoende water. Ook fruit kun je prima meenemen voor onderweg als lekker tussendoortje. Als ook een gezonde lunch….thuis klaarmaken en meenemen voor onderweg. Kan prima en je hebt jezelf in de hand.
Blijf ook in de vakantie bewegen. Ook al is de sportschool gesloten of niet voorhanden op vakantie….er zijn genoeg alternatieven: fietsen, wandelen, zwemmen.

Voorkomen is beter dan genezen! Een hele fijne Lekker Evenwichtige vakantie gewenst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *