Volg je hart want dat klopt

Ik wil graag rust in mijn kop … ik wil graag leven vanuit mijn hart … volg je hart …
Dit zijn termen die we vaak horen. Veel mensen ervaren deze tijd als druk en voelen intuïtief dat er rust te vinden is als je je tot je hart richt. En ik ben geen uitzondering. Ik heb deze reis van mijn hoofd naar mijn hart gemaakt. En ik heb iets belangrijks ontdekt. Iets wat ik nooit had gedacht. Wil je weten wat? Lees dan verder …

Ik was vroeger een prachtig voorbeeld van hoe het niet moet. Ik zat helemaal in mijn hoofd. Moet je je voorstellen: ik was ook nog wetenschapper. Ik heb namelijk promotie onderzoek op de universiteit gedaan. Daarna oa. in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Steeds op zoek naar iets anders, maar eigenlijk steeds opzoek naar mezelf. Maar ja, voordat je dat hebt door hebt!!! ;o)

Dus ging ik op zoek naar mijn hart. En ik heb haar gevonden. En deze reis die fysiek maar ongeveer een halve meter is, duurde jaren. Vele opleidingen, boeken lezen en meditaties later kan ik zeggen dat ik mijn hart heb gevonden en haar wijsheid heb toegelaten in mijn leven. En dat heeft veel gebracht, meer rust en meer ruimte in mijn hoofd. Mooi toch!
Maar toch bleef dat gevoel, dat ‘ik er nog niet was’. Nog niet echt meZelf kon zijn, nog niets kon met het eerste deel van mijn leven, de reis van mijn hoofd. Niet dat ik terug wilde, maar het voelde nog niet compleet, nog niet af. Tot ik enkele eenheidservaringen mocht hebben, onder andere tijdens een meditatie vijfdaagse. Toen kwam alles samen, toen vielen alle grenzen weg. Toen begreep ik dat ‘eenheid’ betekent, dat je alle delen van je Bewustzijn samenbrengt: Fysiek -, Mentaal -, Emotioneel -en Hoger Bewustzijn. 

VolgHart

En je hart vormt inderdaad de sleutel naar deze eenheid, maar de integratie van de delen brengt werkelijk rust, geluk en een gevoel dat je hier op aarde helemaal jeZelf mag zijn. Zo is het voor mij nu! Binnenkort zal ik meer vertellen over hoe jij dit ook kunt ervaren.

Mijn motto is hierdoor niet verandert, want je hart vormt de sleutel van de poort naar de eenheid. Daarom hier als uitsmijter mijn motto:

 

VOLG JE HART WANT DAT KLOPT

 

Saskia Basten

Transformatie coach en trainer
http://saskiabasten.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *