JE HOEFT NIET BANG ZIJN VOOR EEN MEDIUM!

Ik vind mezelf een doodgewone vrouw, die met twee benen op de grond staat. Naast mijn werk als maatschappelijk werker bij MEE ben ik een medium en heb ik als het ware een lijntje naar de paranormale wereld. Ik ben geen Jomanda-achtige verschijning en ik hou ook niet van de zweverij die hier vaak om heen hangt. Ik ben nuchter en ik durf te zeggen dat ik dit ook uitstraal naar mijn cliënten. Gelukkig hoor ik dit ook van ze terug.

Sommige mensen blijken mij echter toch een beetje eng te vinden. Ze denken dat ik als medium dwars door mensen heen kan kijken en alles kan door zien. Gelukkig is dat niet zo, anders zou ik ook geen leven meer hebben. In het dagelijkse leven staat mijn “paranormale knop” dan ook uit. Als ik echter een reading geef zet ik mijn “paranormale knop” automatisch aan. Via mijn spirituele gids maak ik contact met overledenen.

In mijn praktijk komen ook regelmatig cliënten die vast lopen in hun leven, dit kan bijvoorbeeld op relationeel of werk gebied zijn. Als ik via mijn gids inzoom op hun leven dan krijg ik daar informatie over te zien en horen. Die informatie heeft met het verleden en het heden te maken. Als de spirituele wereld het helpend vindt voor een client, dan krijg ik iets te zien over de toekomst en de mogelijkheden voor de desbetreffende client. Als dat niet de bedoeling is, dan krijg ik niets te zien of te horen als cliënten daarna vragen. Het is dan een situatie die ze zelf dienen op te lossen in dit leven.

De regie ligt altijd bij de client. Ik beslis niet wat een client moet doen. Ik bied hem of haar alleen mogelijkheden aan. Ik ben ook geen waarzegger die alles precies kan zien in een glazen bol. Ik heb geen glazen bol en maak gebruik van mijn helderziendheid en helderhorendheid om informatie door te krijgen.
Zo zag ik bij een client dat ze in een bepaalde periode een kind zou krijgen. Ze was hier al jaren mee bezig en dit lag erg gevoelig. Ik mocht er iets over zeggen vanuit de spirituele wereld, maar vanwege de gevoeligheid vond ik dit best een lastige en precaire situatie. Je wilt iemand geen valse belofte doen. Ik zag echter een kindje, later bleek ik de periode en het geslacht goed doorgekregen te hebben, alleen kreeg ze een drieling! Het was niet de bedoeling dat ik en de client hier al iets over zouden zien. Ik kan mijn gave dan ook niet sturen. De regie ligt bij de spirituele wereld. Ik ben alleen een kanaal waarmee de spirituele wereld informatie door kan geven. Voor een medium is het echter heel moeilijk om een exact tijdspad te zien waarop dingen zouden kunnen gebeuren. Ik krijg vaak wel het jaartal en het seizoen door.

Naast mijn paranormale gaven, gebruik ik ook altijd mijn gespreksvaardigheden als maatschappelijk werker in gesprekken met cliënten. Ik ben als het ware medium en maatschappelijk werker in een. Ik merk aan cliënten dat ze dit prettig vinden, omdat ik dan voor hen meer toegankelijk ben.

Bang hoeven cliënten dus ook niet te zijn voor mij. Als ze me voor het eerst zien, dan zeggen ze vaak: Je ziet er zo gewoon uit en wat je zegt is heel begrijpelijk. Ik moet daar dan erg om lachen. Mensen blijken toch vaak een bepaald beeld bij een medium te hebben. De persoon Jomanda komt daar dan geregeld bij naar voren. Gelukkig kunnen veel van mijn collega’s en ik dat beeld steeds meer wijzigen. De spirituele wereld zou zo dan ook steeds meer een onderdeel van het leven van mensen kunnen worden. Die gedachte maakt mij heel blij!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *