Je Ziel Spreekt

De ziel van de mens is het belangrijkste deel van de mens. De ziel is de persoonlijking van de mens. De ziel maakt de mens. Als we sterven dan laten we ons lichaam als een jasje hier achter op aarde. Alleen de ziel blijft over, daarmee gaan we naar het hiernamaals of te wel terug naar huis. De aarde is immers een verblijf, waar we tijdelijk verblijven wanneer we besloten hebben om weer te reïncarneren.

In onze ziel is alle informatie opgeslagen uit vorige levens. Dat zijn mooie en minder mooie ervaringen geweest. Gelukkig zijn we ons daar in ons huidige leven niet bewust van, omdat we anders ons leven hier op aarde niet vrij zouden kunnen leven.
Voor dat we besluiten om weer te reïncarneren maken we afspraken met onze spirituele begeleiders wat we willen leren op aarde. De aarde is een grote leerschool voor ons. Een ziel wil graag leren en reïncarneren, hoe moeilijk dat voor ons hier op aarde te begrijpen is, aangezien er ook veel ellende is voor mensen. Het leven is niet altijd voor iedereen een feest.
In grote lijnen weet je dus al wat je thema’s zijn, die je zult ervaren in je leven op aarde. Echter op het moment dat je geboren wordt, weet je hier niets meer van, omdat dit belemmerend zou werken. Alle informatie hierover is als het ware gewist in je geheugen. Echter is deze informatie wel opgeslagen in je ziel.

Vanaf ongeveer je 42e levensjaar, vind er een transformatie plaats in je leven. Mensen maken bewust of onbewust een sterkere verbinding met hun spirituele bewustzijn. Je merkt dan ineens dat zaken die daarvoor passend waren in je leven, ineens niet meer werken. Dat kan op bijvoorbeeld zijn op het gebied van werk en relaties. Verstandelijk kun je benoemen waarom het beter is om niet te gaan scheiden, omdat je kinderen hebt, waarom je je baan vast wilt houden, omdat het zoveel sociale zekerheden heeft, maar diep in je hart weet je dat je geen andere keuze kunt maken. Dat is je ziel die spreekt en verbinding met je maakt. Dat kan een onrustig gevoel geven, want het kan ook heel eng zijn om zulke grote knopen door te hakken. Toch weet je onbewust dat je dit signaal niet kunt negeren. Iets in je weet dat je hierover afspraken hebt gemaakt voor dat je ging reïncarneren, ook al kun je dat rationeel niet plaatsen. En hoe pijnlijk het is, zeker wanneer er dierbaren mee gemoeid zijn, je zult uiteindelijk de keuzes vanuit je ziel gaan volgen. Dat gaat niet over een nacht ijs, het is een proces dat weken of soms maanden kan duren. Gun je zelf ook die tijd. Uiteindelijk weet je dat het goed is als je een keuze durft te maken vanuit je ziel.

Als medium en maatschappelijk werker kan ik je helpen door met je hierover in gesprek te gaan, zodat het je inzichten en innerlijke rust geeft. Zeker als je nog geen knopen hebt doorgehakt en twijfelt of je op deze manier verder wil met je leven.
Neem gerust contact met mij op, als je hier behoefte aan hebt. Je bent van harte welkom!
Mijn contact gegevens staan op de website van Natuurlijk Moergestel.

Warme groet,
Nathalie Wolfs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *