De vorige blog over Verder de kosmos – deel A in is van lang geleden: 12 december 2016. In dit blog werd een begin gemaakt over het maakproces van de ‘antenne’ , welke ik ‘doorgekregen’ had. In dit blog wil ik er wat meer over vertellen. Wil je het vorige blog nog eens teruglezen, klik dan hier.

Vervolgens kreeg ik door om in deze ‘antenne’ van boven naar beneden 3 elementen te verwerken: een meteoriet, een barnsteen en een groene fluoriet.
Meteorieten komen uit de kosmos en bestaan uit steen of uit metaal. De meteoriet die ik te ‘zien’ had gekregen was van metaal en opgebouwd uit allerlei zig zag lijnen in een geometrisch patroon.

Via een handelaar uit Duitsland had ik het geluk om uit een beperkt aantal een keuze te kunnen maken, die het meeste lijkt op het ‘doorgekregen’ beeld. Deze 3 elementen waren vooraf nodig om door te krijgen, zodat ik het formaat van de ‘antenne’ kon bepalen.

Naarmate de vervaardiging van de ‘antenne’ vorderde, kreeg ik door dat de werking van de ‘antenne’ bedoeld is om het mannelijke en vrouwelijke in ons DNA te harmoniseren. Bij ieder van ons is dat mannelijke en vrouwelijke aanwezig en hoe beter die twee in balans zijn, des te beter we met elkaar kunnen communiceren. Het gezegde is er niet voor niets : vrouwen van Venus, mannen van Mars.

De laatste tijd zien we dat de communicatie zeer veel problemen kan geven, ondanks dat we allerlei technische middelen ter beschikking hebben. Dat dit allemaal een betekenis heeft, wil ik graag in een van de volgende blogs bespreken.

Twan Verheijen